Ticketverkoop Sjoksfestival 2024 van start! (2024)

Ticketverkoop Sjoksfestival 2024 van start! (1)

Muziek Aalten

AALTEN - De kaartverkoop voor Sjoksfestival 2024 is begonnen. Sinds vrijdag 2 februari kunnen muziekliefhebbers boeken voor het tweedaagse festival dat dit jaar voor de 32ste keer wordt georganiseerd. Het bestuur is op de avond van de start van de ticketverkoop te gast in de AFM studio waar de eerste namen bekend worden gemaakt. En ook dit jaar krijgt het Sjoksfestival er een nieuw item bij: op de vrijdagavond kunnen gasten genieten van Ribs & Beer! Het festival wordt gehouden op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei.

Door Karin Stronks

De sfeer is losjes, lacherig en gemoedelijk in de AFM studio. Muziek klinkt als de bestuursleden van de stichting Sjoksevenementen de koptelefoons opzetten voor het eerste interview-blok. Christiaan ter Haar, Coen Derksen en Jordy Lammers zijn er klaar voor. De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld en geven beurtelings antwoord op de vragen die worden afgevuurd. Zij vertellen over de bijzonderheden van Sjoksfestival 2024 en de eerste namen worden bekendgemaakt. De Aaltense horeca; Het Noorden van Aalten, SETZ Huiskamer, Oerkroeg Schiller, restaurant Stegers, eetcafé Het Raadhuys, Herbergh ‘d Olde Marckt en restaurant Krul tekenen voor de samenwerking met de stichting Sjoksevenementen.

Voorzitter Christiaan ter Haar: “We hebben een nieuw arrangement op de vrijdagavond in petto, Ribs & Beer. Vanaf zes uur ’s avonds kunnen gasten genieten van een setting met akoestische muziek, drankjes en Ribs van de barbecue. Ideaal om met je vriendengroep of bedrijven met collega’s voor de tribute-avond lekker ontspannen te eten en daarna het festivalterrein op te gaan! De line-up voor tribute-avond vrijdag 24 mei is zeer divers, dialect- en Duitse muziek komen voorbij en we eindigen deze avond met stevige rockmuziek van de top tributeband AC en DC!”

Junior
Zaterdagmiddag staat in het teken van Sjoksfestival Junior, dit jaar wordt het festival voor de jeugd gehouden van 14.30 tot 17.00 uur. Jordy Lammers: “Ook dit jaar organiseren we Sjoksfestival Junior samen met Figulus Welzijn. Jongeren van elf tot zestien jaar kunnen genieten van allerlei spellen, er zijn leuke prijzen te winnen. Een dj zorgt voor een geweldige show! Binnenkort maken we bekend wie dat doet. Voor kinderen en jongeren die graag eens willen weten hoe een professionele dj te werk gaat hebben we een dj workshop voorbereid.
Tickets voor Sjoksfestival Junior zijn gratis, te reserveren via Eventgoose. Zo kan de jeugd ook dit jaar het ultieme festivalgevoel ervaren!” Op de socials van het Sjoksfestival worden alle bijzonderheden de komende maanden gedeeld.

Dinerarrangement
De slotavond, zaterdag 25 mei, begint met het dinerarrangement. Bij de Aaltense restaurants krijgen gasten een heerlijk drie-gangenmenu voorgeschoteld. Coen: “Herbergh ‘d Olde Marckt kan dit jaar niet meedoen met het arrangement vanwege een privé-feest. Oerkroeg Schiller heeft eveneens afgezegd voor het Sjoksdiner omdat de kok eind mei gezinsuitbreiding verwacht...” Maar gasten kunnen vanaf 19.00 uur aanschuiven in een van de vier nog altijd deelnemende restaurants: Het Noorden van Aalten, Krul, Stegers en Het Raadhuys. En na het eten genieten van de tweede avond van het Sjoksfestival. Het festivalterrein gaat open om 20.00 uur. “We kunnen enkele namen bekend maken, Feest-dj Ruud zal met een spetterende show het Sjoksfestival afsluiten, compleet met rook, confetti-kanonnen en er worden grote plastic opblaasspullen het publiek in gegooid! Verder wordt de avond op dj stage, Hoge Blik, verzorgd door de mannen van LOFT”, vertelt Coen. Christiaan vult aan: “Op de Markt wordt één groot podium opgebouwd waar onder andere de gloednieuwe Aaltense formatie Roxx zal optreden.” Jordy vult aan: “Op 1 maart zijn we opnieuw te gast in de AFM studio, dan maken we alle namen bekend.”

Geen prijsverhoging
Sjoksfestival 2023 is enorm succesvol verlopen met meer toeschouwers dan ooit. Kan dat dit jaar worden geëvenaard of zelfs worden verbeterd? Jordy: “We hebben geen prijsverhogingen doorgevoerd, een passe-partout kaart kost 25 euro, voor de vrijdag alleen betaal je 13,50 euro, een losse zaterdagkaart kost 19,50 euro. De prijs van het Sjoksdinerarrangement is 42,50 euro, inclusief entree voor het Sjoksfestival. Voor het nieuwe Ribs & Beer-arrangement betalen gasten 37,50 euro, inclusief entree op vrijdagavond. Exclusief fee! Organisatorisch is er een en ander veranderd, er is een nieuwe website in de maak en we proberen elk jaar weer niets nieuws te bieden. We doen ons best om de lijn van vorig jaar door te trekken en hopen opnieuw met z’n allen een fantastisch Sjoksfestival te beleven!”

www.sjoks.nl
Facebook | Instagram | Sjoksfestival
Tickets: https://sjoksfestival.eventgoose.com/

Ticketverkoop Sjoksfestival 2024 van start! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 5598

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.